მოცხარისა და მაყვლის სმუზი
ინგრედიენტები:
3/4 ჭიქა მწიფე მოცვი
3/4 ჭიქა მწიფე მაყვალი
150 გრამი ბერძნული იოგურტი
1 ჭიქა სოიოს რძე ვანილის არომატით
1 მთლიანი ბანანი
მომზადების წესი:
ყველა ინგრედიენტი ბლენდერში მოათავსეთ. დააბლენდერეთ რამდენიმე წუთის განმავლობაში, გადაწურეთ და კიდევ 30 წუთით დააბლენდერეთ. მიღებული მასა გააციეთ მაცივარში და სურვილისამებრ, ჭიქებში ცოცხალი ხილის ჩამატებით გემრიელად მიირთვით.