მარწყვის სენდვიჩი
ინგრედიენტები:
თეთრი პურის ნაჭრები
1/4 ჭიქა თაფლი
მარწყვი
უცხიმო იოგურტი ან უმარილო მდნარი ყველი
შოკოლადი (მოსასხმელად)
მომზადების წესი:
საშუალოდ ცხელ ღუმელში შედეთ პურები და ოდნავ დანამეთ თაფლით. როდესაც პურებს ოქროსფერი შეფერილობა ექნებათ, გააციეთ, გემოვნებით წაუსვით უცხიმო იოგურტი ან მდნარი ყველი და გააფორმეთ შუაზე გაჭრილი მარწყვის ნაჭრებით. გემოვნებით მოასხით სენდვიჩს შოკოლადი და გემრიელად მიირთვით.