ავოკადოსა და ყველის სენდვიჩი
ინგრედიენტები:
4 ნაჭერი "იფქლის" უმაღლესი ხარისხის პური
1-2 სუფრის კოვზი მაიონეზი
წიწაკის სუნელი, გემოვნებით
დაჭრილი პომიდორი
1/2 ავოკადო, თხლად დაჭრილი
8 ნაჭერი ყველი (თქვენი საყვარელი)
მომზადების წესი:
ცოტაოდენი მაოინეზი წაუსვით პურის ნაჭრებს. მოაყარეთ წითელი წიწაკის სუნელი გემოვნებით. დააწყვეთ პურის ნაჭრებზე პომიდორის და ავოკადოს ნაჭრები და ზემოდან ყველი დაადეთ. 2-4 წუთის განმავლობაში გააცხელეთ პურის ნაჭრები მიკროტალღოვან ღუმელში, სანამ ყველი არ ჩადნება და გემრიელად მიირთვით.