მარწყვის სენდვიჩი
ინგრედიენტები:
4 სუფრის კოვზი უცხიმო კრემ-ყველი
1 სუფრის კოვზი თაფლი
2 კვერცხი
1/4 ჭიქა რძე
1 სუფრის კოვზი შაქარი
1 სუფრის კოვზი დარიჩინი
8 ცალი მოზრდილი მარწყვი, შუაზე გაჭრილი
"იფქლის" ტოსტის პურის ნაჭრები
2 ჩაის კოვზი ზეთი
მომზადების წესი:
კრემ-ყველი კარგად აურიეთ თაფლში. ცალკე ათქვიფეთ კვერცხი და რძე. მომცრო ზომის თეფშზე ერთმანეთში აურიეთ შაქარი და დარიჩინი. ცხელ ტაფაზე დაასხით 2 ჩაის კოვზი ზეთი, დადეთ ტოსტის ნაჭერი, წაუსვით კრემ-ყველის და თაფლის მასა, დაალაგეთ შუაზე გაჭრილი მარწყვი და დაადეთ ტოსტის მეორე ნაჭერი. ზემოდან პურებს კვერცხისა და რძის მასა გადაუსვით. იგივე გააკეთთ დანარჩენი პურის ნაჭრების შემთხვევაშიც.